Primul trailer pentru thrillerul City of Lies. Johnny Depp încearcă să rezolve cazul asasinării lui Notorious B.I.G.

După o lungă așteptare, producătorii de la Saban Film au lansat primul trailer oficial pentru filmul City of Lies, cu Johnny Depp în rolul principal, despre investigarea asasinării lui Notorious B.I.G, una dintre cele mai socante crime din istoria entertainment-ului, în anii ’90.

Depp îl interpretează pe Russell Poole, un politist din Los Angeles care a petrecut aproape 20 de ani încercând să rezolve cazul. Alături de el joacă și Forest Whitaker in rolul lui Jack Jackson, un jurnalist care face echipă cu Poole în căutarea adevărului. Împreună, aceștia vor încerca să descopere de ce cazul râmâne nerezolvat și mai ales, de ce poliția dorește să rămână așa.

CITEȘTE ȘI: Johnny Depp, idolul unei generații. Cele mai bune roluri cu care va rămâne în istorie

În anii ’90, industria muzicală a fost zguduită de două crime care nici astăzi nu au fost rezolvate. În 1996, rapperul Tupac Shakur a fost împușcat de 4 ori într-un drive-in din Las Vegas, de către un bărbat necunoscut. Rapperul a murit câteva zile mai târziu, dar criminalul nu a fost identificat și niciodată prins. Ca o ironie a sorții, Notorious B.I.G, considerat la vremea aceea suspect in crimă, fiind cel mai mare rival al lui Tupac, a fost și el ucis într-un alt asasinat asemănător, în 1997, atacatorul nefiind identificat.

Filmul City of Lies este regizat de Brad Furman (The Lincoln Lawyer, The Infiltrator, Runner Runner). Lungmetrajul trebuie lansat cu câțiva ani în urmă, însă a tot fost amânat de către producători din cauza scandalurilor și proceselor în care a fost implicat Johnny Depp.

City of Lies urmează să fie lansat în cinematografele din SUA din 19 martie, dar și pe platforme VOD, din 9 aprilie.

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Filme