TRAILER NOU DUNE. Superproducția lui Denis Villenueve va avea premiera mondială la Festivalul de Film de la Veneția

dune

Cel mai nou trailer Dune a fost recent lansat, oferindu-le fanilor o imagine de ansamblu asupra filmului, dar și asupra castului complet din filmul regizat de Denis Villenueve.

Este oficial: filmul „Dune” regizat de Denis Villeneuve va avea premiera mondială la Festivalul de Film de la Veneția, in septembrie.

Cei de la Festivalul de Film de la Venetia au anunțat ca Dune, considerat o epopeea sci-fi, cu un buget uriaș, si cu Timothée Chalamet și Zendaya în rolurile principala va avea premiera mondială, în afara competiției, la Festivalul de Film de la Veneția, pe 3 septembrie.

Filmul este adaptat din bestseller-ul SF al lui Frank Herbert despre tânărul Paul Atreides (Chalamet), descendent al nobilei Case a Atreides, care a avut sarcina de a supraveghea planeta sterilă a deșertului Arrakis, cunoscută și sub numele de Dune.

CITEȘTE ȘI: Primul trailer pentru DUNE. Cum arată filmul care ar putea avea un impact asupra culturii populare precum Lord of The Rings

Villeneuve nu este străin de festivaluri, acesta a fost ultima dată la Veneția, cu un alt film SF neconvențional – Arrival, în 2016.

După luni de întârzieri, Dune va apărea in cinematografe pe 22 octombrie. Asta înseamnă că este timpul ca marketingul să înceapă din nou să se învârtă pentru film, începând cu un nou trailer – primul în aproape un an – pentru viitoarea epică SF.

Astazi, a fost lansat si noul trailer, care oferă o privire mult mai bună asupra poveștii reale a lui Dune, acțiunea petrecându-se într-un viitor imperiu interstelar care se bazează pe un „condiment” misterios pentru a permite comerțul și călătoriile între stele. Acest condiment se găsește doar pe o singură planetă, lumea deșertică a lui Arrakis (de unde și titlul), ceea ce duce la nașterea unor conflicte cu privire la cine controlează lumea – și, astfel, condimentul.

De asemenea, există viermi de nisip. și cine a citit cartea sau a văzut filmul lui David Lynch din 1984, știe cât de importanți sunt pentru poveste, de aceea sunt atât de entuziasmată de cum arată.

Filmul produs de la Warner Bros. și Legendary Pictures îi are în distributie pe Timtothee Chalameet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Sharon Duncan Brewster, Stephen McKinley Henderson, Chang Chen, David Dastmalchian, Charlotte Rampling, Jason Momoa și Javier Bardem.

Coloana sonoră este semnată de Hans Zimmer, care a declarat, ca și Villenueve, că Dune a fost un proiect de suflet.

Dune va fi lansat în cinematografe începând cu 22 octombrie. Filmul a fost filmat special pentru IMAX, asta înseamnă că cei mai norocoși se pot bucura de el în format IMAX, in Bucureși și Timișoara.

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din MOVIE NEWS