Timothée Chalamet il va juca pe Willy Wonka intr-un nou film despre originile celebrului personaj

Hollywood-ul și-a găsit următorul Willy Wonka. Timothee Chalamet, unul dintre cei mai promițători tineri actori, va juca în noul film al celor de la Warner Bros, care va urmări originile excentricului personaj, conform Deadline.

Timothée Chalamet ne va purta cu el într-o călătorie dincolo de imaginație, într-un univers fascinant și dulce, și va călca pe urmele celebrilor Gene Wilder sau Johnny Depp, care l-au mai jucat pe Willy Wonka în trecut.

Bazată pe personaje create de Roald Dahl, povestea se va concentra pe un tânăr Willy Wonka și aventurile sale înainte de deschiderea celei mai faimoase fabrici de ciocolată din lume. Astfel, în acest film Chalamet va avea ocazia să își arate abilitățile de canto și dans cu mai multe numere muzicale ce vor face parte din film. Timothée Chamalet a fost opțiunea principală pentru acest film, de mai mult timp, însă a durat pregătirea sa pentru acest rol.

Warner Bros marchează astfel a treia reinventare poveștii lui Willy Wonka, după filmele din 1971 sau 2015. Noua producție nu are încă stabilita data de lansare.

Se anunță un an mare pentru Chamalet, care va putea fi văzut la finele anului în DUNE, cel mai mare film din cariera sa de până acum, și unul dintre cele mai așteptate blockbustere ale anului.

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din MOVIE NEWS