Vanity Fair: ”The Nest, cu Jude Law, este unul dintre cele mai bune filme ale anului”. Din 2 iulie, îl vedem la cinema

The Nest la cinema
Jude Law și Carrie Coon în The Nest

The Nest, cel mai recent film cu Jude Law, apare din 2 iulie la cinema.

The Nest/Cuibul a primit recenzii senzaționale din partea presei straine, iar Vanity Fair îl numește deja ”unul dintre cele mai bune filme ale anului”.

Vă menționasem despre The Nest și în articolul cu cele mai așteptate filme ale verii.

Lansat la Sundance, filmul spune povestea lui Rory (Jude Law) un antreprenor ambițios care își aduce soția (Carrie Coon) și copiii în țara lui de origine, Anglia, pentru a explora noi oportunități de afaceri.

După ce își abandonează liniștitul cămin din suburbiile americane, familia este aruncată în nebunia anilor ’80 din Marea Britanie, iar noua lor viață amenință să le destrame familia.

Din primele recenzii apărute peste Ocean, Cuibul se anunță un thriller senzațional, musai de văzut pe marele ecran, la cinema.

Cei de la Vanity Fair au notat că ” The Nest este unul dintre cele mai bune filme ale anului [..] Este un film complex, cu o atmosferă care îți dă fiori, puternic susținută de interpretările celor doi actori din rolurile principale.”

Cei de la Rogerebert.com au punctat și ei ”că este imposibil să nu vezi cum totul o ia într-o direcție greșită. Law (care a fost și producător și a susținut filmul) oferă una dintre cele mai bune interpretări ale sale, in rolul lui Rory. Personajul său parcă însumează toate rolurile lui importante de până acum, de la „The Talented Mr. Ripley” până la personajul principal din remake-ul „Alfie” sau rolul Papei din „ The Young Pope”.

The Nest/Cuibul este regizat de Sean Durkin, cunoscut pentru apreciatul film Martha Marcy  May Marlene, acesta fiind al doilea său film important ca regizor.

Eu, personal, abia aștept să văd acest film, mai ales că în ultimii ani Jude Law mi-a devenit și mai simpatic prin rolurile alese.

Dar, nu trebuie trecută cu vederea nici actrița Carrie Coon, care excelează în acest film, conform review-urilor din afară. Pe Carrie Coon o știți probabil din serialul Leftovers de pe HBO, dar a avut și o scurtă apariție în Avengers: Infinity War &Endgame, unde a jucat personajul Proxima Midnight.

Din 2 iulie, The Nest/Cuibul se vede la cinema și in România și este distribuit de Bad Unicorn.

Mai jos, puteți urmări trailerul, care sper eu să vă convingă să mergeți să-l vedeți pe marele ecran.

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Filme 2021