Primul trailer pentru Voyagers, un science-fiction cu Colin Farrell și Lily-Rose Depp, filmat în România

Studiourile Lionsgate au lansat primul trailer oficial pentru producția science-fiction Voyagers, cu Tye Sheridan, Colin Farrell și Lily-Rose Depp, fiica actorului Johnny Depp. Regia și scenariul sunt semnate de Neil Burger, cunoscut pentru titluri ca The Illusionist, Limitless, Divergent. Ce este și mai interesant este că filmările principale au avut loc în România, în vara lui 2019.

Voyagers se anunță un science-fiction provocator, ciudat și cu o cinematografie spectaculoasă, cu lumini neon. Primul trailer este destul de captivant, filmul având posibilitatea să devină un sci-fi art house de succes sau din contră, să nu se ridice la nivelul așteptărilor. Încă de la anunțul subiectului, a fost numit un fel de ”Lord of the Flies în spațiu”.


Filmul relatează călătoria parcursă de un grup de 30 de tineri bărbați și femei crescuți literalmente pentru conformare și supunere, care au plecat într-o expediție în spațiu. Misiunea lor? Să formeze o colonie pe o planetă îndepărtată. Când descoperă adevăratul mister al expediției lor, nu doar că ajung să sfideze intenționat scopul misiunii lor, ci devin pradă unora dintre cele mai primitive instincte.

Voyagers urma să fie lansat, inițial, în noiembrie 2020, dar din cauza pandemiei, a fost amânat, urmând să ajungă în cinematografe în luna aprilie a acestui an. Personal, cred că arată interesant filmul, subiectul mi se pare atractiv, dar am mici emoții legate de scenariu, sper să nu fie iar un film cu potențial, dar în care efectele speciale să primeze în detrimentul unui scenariu bine scris, complex.

Urmăriți trailerul mai jos.

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Filme