Primul trailer pentru DUNE. Cum arată filmul care ar putea avea un impact asupra culturii populare precum Lord of The Rings

Studiourile Warner Bros. au lansat primul trailer al mult așteptatului film DUNE. Cu o distribuție stelară formată din Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Zendaya, Jason Momoa și regizat de Denis Villeneuve, filmul urmează să fie lansat în cinematografe în decembrie.

După Arrival și Blade Runner 2049, Denis Villeneuve continuă să facă proiecte cinematografice S.F. de amploare. Dune arată grandios și promite o călătorie cinematografică desăvârșită, ce ne va copleși în sala de cinema.

Dune este ecranizarea romanului scris de Frank Herbert, considerat drept una dintre cele mai bune operare literare science-fiction. Prima ecranizare a fost in 1984, semnată de David Lynch, dar regizorul nu a fost mulțumit de produsul final, pierzând controlul creativ asupra filmului. A urmat o miniserie decentă, dar acum, se pare că vom primi filmul pe care îl așteptăm și pe care aceasta poveste îl merită cu adevărat.

De altfel, mai multi oameni din industrie care au apucat să vadă deja primele imagini spun despre Dune că ar putea influența și avea un impact asupra culturii populare la fel de mare cum a avut Lord of The Rings. Iar asta sună impresionant, nu?

Sinopsis: O altă ecranizare a popularului roman Dune al lui Frank Herbert, ce va readuce pe marile ecrane aventurile îndrăgitului Paul Atreides și vechea dușmănie dintre casele Atreides și Harkonnen. În lupta pentru controlul asupra celei mai râvnite substanțe din univers, ducele Atreides (tatăl lui Paul) se trezește față în față cu un complot împotriva sa – pus la cale chiar de către Împăratul Casei Corrino, Shaddam IV.

Ducele Leto Atreides este forțat să-și mute familia pe planeta Arrakis, pentru a o guverna. Transferul de putere asupra planetei Arrakis naște noi controverse între Casele Atreides și Harkonnen, controverse ce duc la unele evenimente tragice, cât și la aventurile uimitoare ale viitorului conducător al planetei Arrakis, Paul Atreides.

Haideți să ne bucurăm împreună de trailer, iar în curând promit să fac un articol amplu pe blog despre acest proiect cinematografic uriaș și toată povestea din spatele lui.

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Comments

  1. […] CITEȘTE ȘI: Primul trailer pentru DUNE. Cum arată filmul care ar putea avea un impact asupra culturii populare … […]

  2. […] CITEȘTE ȘI: Primul trailer pentru DUNE. Cum arată filmul care ar putea avea un impact asupra culturii populare … […]

  3. […] filmezi DUNE nu este o misiune deloc ușoară, dar să termini filmările în plină pandemie, poate fi cu […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mai multe din Filme 2020