Prima imagine cu Kristen Stewart în rolul Prințesei Diana. Când se va lansa filmul Spencer

Unul dintre cele mai interesante viitoare proiecte de la Hollywood este filmul de lungmetraj despre viața Printesei Diana, rol ce va fi jucat de Kristen Stewart. Producătorii au oferit presei prima imagine, cu transformarea spectaculoasă a actriței pentru a o portretiza pe iubita prințesă.

În urmă cu câteva luni, când a fost făcut public anunțul că Kristen Stewart o va juca pe Diana în drama Spencer, regizată de Pablo Larrain, reacțiile au fost mixte, mulți cinefili fiind sceptici cu privire la alegerea actriței. Cu toate acestea, regizorul peliculei și-a apărat decizia, spunând că Stewart este alegerea perfectă.

Dar scepticii și-au schimbat părerea după ce au văzut-o pe Kristen Stewart transformată în Lady Di în prima imagine din film. Acțiunea filmului Spencer se va concentra în jurul unui weekend important, în care Diana petrece vacanța de Crăciun cu Familia Regală la moșia Sandringham din Norfolk și decide să pună capăt căsătoriei și să-l părăsească pe Prințul Charles. Filmările au loc anul acesta, urmând să fie lansat în 2022, an în care se vor comemora 25 de ani de la moartea tragică a Dianei Spencer.

„Suntem extrem de recunoscători pentru sprijinul distribuitorilor noștri din întreaga lume, al partenerilor noștri și al finanțatorilor care și-au arătat un angajament extraordinar față de noi în aceste vremuri extraordinare. Alături de Kristen Stewart, Steven Knight și restul echipei noastre fantastice, aducem „Spencer” în lume. Este un film produs independent, realizat pentru marele ecran despre declarație de independență a unei femei legendare. Nu am putea fi mai entuziasmați ”, au declarat producătorii Jonas Dornbach, Janine Jackowski, Juan de Dios Larraín, Paul Webster și Pablo Larraín.

Kristen Stewart a luat foarte în serios și s-a pregătit intens pentru a intepreta acest rol. Nu este ușor să lucrezi cu o astfel de moștenire, să dai viață uneia dintre cele mai iubite figuri regale și sociale din istorie. În continuare, amintirea Prințesei Diana rezonează cu milioane de oameni din întreaga lume și rămâne în inimile oamenilor, așa cum probabil mereu și-a dorit, fiind supranumită prințesa oamenilor. Actrița americană, în vârstă de 30 de ani, s-a preocupat mult și a lucrat la accent, dar și voce, pentru a fi autentică și convingătoare. „Sigur că vocea și accentul mi s-au părut elementele cele mai importante și deopotrivă intimidante, am lucrat cel mai mult la acest aspect. Avea o voce distinctă, oamenii îi recunosc imediat timbrul vocal special. Este una dintre cele mai tragice povești, iar eu nu vreau doar să o joc pe Diana, ci vreau să ofer o nouă dimensiune, vreau să o ajung să o cunosc într-un mod profund” a spus actrița într-un interviu pentru revista InStyle.

Spencer va fi cu siguranță unul dintre cele mai așteptate, dar și discutate filme din 2022. Judecând după traiectoria spectaculoasă pe care a avut-o cariera lui Kristen Stewart în ultimii ani, sunt șanse mari ca aceasta să ne facă o surpriză uriașă, oferind una dintre cele mai bune interpretări din cariera.

Sursa foto: NEON

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *