Prima imagine cu Jared Leto în Justice League- Snyder’s Cut. Joker, complet diferit față de Suicide Squad

Zack Snyder știe cum să-și țină fanii pe jar, până la lansarea versiunii regizate de el a filmului The Justice League. Dacă vă numărați printre fani, șțiți deja că în martie, pe HBO MAX (care, momentan, nu este disponibil în România) va fi lansată versiunea Justice League- Snyders Cut.

Snyder trebuia să regizeze filmul, însă din cauza unei tragedii in familie, acesta s-a retras din proiect, după ce apucase deja să lucreze destul de mult la el. Astfel, la cârma filmărilor a venit Joss Whedon, care a regizat The Avengers. Dar fanii DC au criticat stilul lui Whedon, care a încercat să mai diminueze tonul sumbru din varianta lui Snyder și a încercat rețeta clasică Marvel, folosind umorul. Fanii s-au arătat dezamăgiți, întrucât o calitate esențială a eroilor din DC Universe este fix atmosfera sumbră, violentă. După ani în care fanii au făcut petiții și au cerut producătorilor să lanseze varianta lui Snyder, iată că dorința le-a fost ascultată și va fi implinită în 2021.

Imaginile au fost publicate în revista Vanity Fair și înfătișează un Joker diferit de ceea ce am văzut în Suicide Squad, acum cu un look care pare o combinație între Marylin Manson și Jokerul lui Joaquin Phoenix. Ce se întâmplă cu un profet al haosului într-o lume care s-a destrămat deja? Acesta este Jokerul lui Zack Snyder, scrie Vanity Fair.

Leto poartă o cămașă de spital în imagini, cel mai probabil de când a evadat, după ce lumea a fost aruncată în haos. Iar tatuajele sale din Suicide Squad, inclusiv cel de pe frunte, pe care scria Damaged, au dispărut.

La scurt timp după apariția imaginilor pe rețelele de socializare, fanii au reacționat, fiind convinși că acest look este mai potrivit pentru aerul dark al personajului din DC Comics. Jokerul lui Jared Leto a fost unul dintre cele mai discutate personaje din Suicide Squad, regizat de David Ayer, mulți fani fiind dezamăgiți de cum a fost portretizat celebrul erou negativ din Gotham, dar și de faptul că apare foarte puțin în film.

Snyder a spus întotdeauna că și-a dorit să vadă o confruntare între Batman și Joker. Deși în versiunea lui a filmului Justice League, Joker nu făcea parte din film, acum, după ce a primit undă verde de la Warner Bros pentru filmări adiționale, regizorul a decis că ar vrea să includă și personajul lui Leto. Imaginile prezentate ar face parte dintr-o scenă din trecut, însă vom vedea exact cum se încadrează Joker în poveste, în luna martie, când va fi lansat filmul, care acum are o variantă de 4 ore.

Personal, nu mi-a plăcut Justice League și nu cred că Joss Whedon a fost cea mai bună alegere, pentru că l-a tratat superficial, folosind umorul de la Marvel. Dar tocmai asta este esența DC Comics, atmosfera este mai sumbră, dark și tragică, asemeni multor personaje. Faptul că i-au dat voie lui Snyder să își aducă propria versiune mi se pare o decizie înțeleaptă. Nu cred că brusc acest film va deveni o capodoperă, dar are șanse să fie mult îmnbunătățit. Iar includerea Jokerului în story mi se pare interesantă, cu siguranță va stârni curiozitatea și mai multor fani.

We will see :).

https://twitter.com/empiremagazine/status/1359189196263612424/photo/1

Sursa foto: Vanity Fair

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *