Premierele săptămânii. Ce filme vedem în weekend-ul 2-4 iulie la cinema

filme la cinema
Foto: Karen Zhao/Unsplash

În acest weekend, cinefilii au parte de o groază de filme noi la cinema, pentru toate gusturile. Puteți vedea The Nest, cel mai nou film cu Jude Law și foarte lăudat de presa străina.

Fanii horror-ului au ocazia să vadă Spiral, cel mai nou film din seria Saw, dar și filme de acțiune precum Jaful Secolului sau Drumul Terorii, cu Liam Neeson. Iar dacă vreți să mergeți cu familia la film puteți alege animația Spirit Neimblânzit.

Iată care sunt premierele la cinema în weekendul 2-4 iulie:

The Nest/Cuibul
Premieră: 2 iulie

The Nest/Cuibul, în regia lui Sean Durkin este o dramă de mare clasă, cu note de thriller, care îi reunește pe Jude Law și Carrie Coon în unele dintre cele mai bune interpretări ale carierei lor. Povestea lor poate fi rezumată astfel: o familie de succes din New York-ul anilor ’80, în care Rory își convinge soția și copiii să se mute în țara lui de origine, Anglia, pentru a explora noi oportunități de afaceri. Viața lor începe într-un conac englezesc din apropierea Londrei, însă fiecare zi care trece amenință să le destrame familia.

Spiral: From The Book of Saw
Premieră: 2 iulie

V-ați fi gândit vreodată că franciza Saw va ajunge să fie reinventată de Chris Rock și Samuel L. Jackson? Ei bine, Spiral se anunță a fi un film horror captivant, iar Chris Rock este un fan inrăit al filmelor Saw, el fiind cel care le-a prezentat ideea noului film celor de la Lionsgate, care au dat undă verde proiectului, l-au făcut producător executive și scenaristul filmului. Abia acum lucrurile încep să devină interesante J.

Way Down/Jaful Secolului
Premieră: 2 iulie

Banca Spaniei este unică. O bancă absolut inaccesbilă. O bancă pe care nimeni nu ar putea s-o jefuiască vreodată. Nu există planuri ale băncii. Nu există hărți. Nimic despre sistemul de proiectare al seifului. Este un mister absolut. În plus, șeful securității păzește banca ca pe propria viață. Aceasta e provocarea care îi aprinde interesul lui Tom, un geniu al ingineriei, care e hotărât să afle secretele seifului, și să pătrundă în adâncurile băncii. Ținta e o comoară de mult dispărută, care va fi adusă în seiful băncii pentru doar zece zile.Condusă de Walter, expert în artă, echipa are doar zece zile la dispoziție ca să pregătească jaful și să reușească să iasă de acolo. Zece zile ca să pună la cale planul, și doar nouăzeci de minute să îl pună în aplicare: cele nouăzeci de minute cât va dura meciul naționalei Spaniei, din finala Cupei Mondiale, care va ține ocupată atenția miilor de fani ce se vor strânge pentru a urmări evenimentul pe ecranele-gigant amplasate chiar în fața Băncii Spaniei. Numărătoarea inversă a început.

The Ice Road/ Drumul terorii
Premiera: 2 iulie

Liam Neeson revine pe marile ecrane cu un nou film de actiune, in The Ice Road/Drumul terorii. După ce o mină de diamante izolată din nordul înghețat al Canadei se prăbușește, un șofer organizează o misiune de salvare a minerilor. Însă apele din zonă se încălzesc, iar asta va crea un pericol chiar mai mare pentru toți cei implicați.

Spirit Neimblanzit/Spirit Untamed
Premiera: 2 iulie

O aventură spectaculoasă despre o fată neînfricată care tânjește după un loc de apartenență, și care descoperă un spirit înrudit atunci când viața ei se intersectează cu un cal sălbatic, Spirit Neîmblânzit este următorul capitol din iubita poveste creată de DreamWorks Animation.

Alte filme lansate de curând, în program la cinema

Fast and Furious 9

Raya and The Last Dragon

Bigfoot Junior 2

Mortal Kombat

The Hitman’s Wife Bodyguard

A Quiet Place II

Godzilla versus Kong

The Unholy

Cruella

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Filme 2021