Mads Mikkelsen va juca alături de Harrison Ford în Indiana Jones 5

Vești bune pentru fanii actorului danez Mads Mikkelsen. Acesta i se alătură lui Harrison Ford în Indiana Jones 5. Alături de cei doi va juca și actrița Phoebe Waller-Bridge, recompensată cu Emmy pentru rolul din serialul Fleabag.

Deadline anunță că Mads Mikkelsen va juca în producția Indiana Jones 5, ale cărei filmări vor începe în această vară. De această dată, regizor va fi James Mangold (Logan, Ford vs Ferrari, Walk the Line) și nu Steven Spielberg, care rămâne ca producător. Producția pentru al cincilea episod din celebra franciză a stagnat aproape un deceniu, așa că așteptările sunt mari. Filmul ar urma să intre în cinematografe începând cu 29 iulie 2022. Momentan, nu se cunosc detalii despre acțiune.

Nu pot să spun că sunt așa o fană înfocată a seriei, primele două au fost cele mai reușite, dar m-am distrat vizionându-le. Așa că abia acum interesul pentru Indiana Jones mi-a fost suscitat, Mads Mikkelsen fiind unul dintre actorii mei preferați. Intens, natural și versatil, l-am descoperit prima dată în Valhalla Rising, un film cu totul deosebit. Apoi l-am văzut cu plăcere în Casino Royale, A Royal Affair, The Hunt, Arctic, serialul Hannibal sau în mega producții ca Doctor Strange sau Rogue One: A Star Wars Story.

Actorul danez, în vârstă de 55 de ani, a jucat recent rolul principa în filmul Another Round, care a rulat și pentru o scurtă perioadă de timp și în cinematografele din România. Mikklesen a fost apreciat pentru interpretarea sa, care i-a adus mai multe premii importante.

CITEȘTE ȘI: Cum ar fi arătat istoria lumii fără alcool? Another Round, filmul care prezintă o teorie neconvențională: ne naștem cu un deficit de alcool de 0.5% în sânge

Another Round a primit nenumărate premii la festivaluri, inclusiv Cel mai Bun Film la European Film Festival, criticii l-au lăudat și a fost constant menționat în topurile celor mai bune filme, iar cinefilii au fost cuceriți de o poveste despre iubirea față de viață și speranță, ce a fost creată în umbra unei tragedii. Another Round este în competiție la Premiile Oscar în categoria cel mai bun film străin, unde este nominalizată și Colectiv, primul film românesc din istorie nominalizat la Oscar, inclusiv în categoria Cel mai bun documentar, unde are mari șanse să câștige.

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Filme