Killers of the Flower Moon: primele imagini cu Leonardo DiCaprio în noul film al lui Martin Scorsese

Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio continuă colaborarea de success cu un nou film: Killers of The Flower Moon.  Cei de la Apple au oferit publicității primele imagini, în care apar Leonardo DiCaprio și actrița Lily Gladstone. Filmările au loc în această perioadă, în Oklahoma, SUA, conform IndieWire.

Filmul se bazează pe bestseller-ul de non-ficțiune al lui  David Grann și urmărește investigația crimelor în serie care au afectat membrii națiunii indiene Osage în anii 1920, după ce a fost descoperit petrol pe una dintre rezervațiile de pe pământul lor.

În prima imagine, Leonardo DiCaprio și Lily Gladstone sunt Ernest și Mollie Burkhart. Ernest este fiul unui fermier puternic local, interpretat în film de Robert De Niro. Filmările au început în luna aprilie, în Oklahoma, după ce au fost amânate un an din cauza pandemiei.

Astfel, Killers of The Flower Moon va reprezenta o nouă colaborare pentru trio-ul Scorsese De NiroDiCaprio, iar din distribuție mai fac parte Jesse Plemons, Scott Shepherd, Pat Healy, Tantoo Cardinal, Michael Abbott Jr., Gary Basaraba. Acesta se anunță a fi unul dintre cele mai ambițioase proiecte cinematografice din cariera lui Martin Scorsese, care trece, pentru prima dată, și in registrul western, pe care nu l-a mai abordat până acum.

Martin Scorsese a dat un comunicat oficial în care a anunțat că începe filmările: ”Suntem bucuroși că am început producția la Killers of the Flower Moon, aici, în Oklahoma. Este foarte important pentru noi că am reușit să filmăm aici, chiar în locurile unde s-au petrecut evenimentele, pentru a ne permite să prezentăm o descriere exactă a timpului și a oamenilor” a spus regizorul american, care a mulțumit, printre alții, și celor de la Apple Studios, producătorii filmului.

Iată și imaginea oficială dezvăluită de Leonardo DiCaprio pe contul său de Twitter. Filmul nu are încă stabilită data de lansare.

https://twitter.com/LeoDiCaprio/status/1391787432312332293/photo/1

Personal, cred ca acest proiect o să aibă potențial de Oscar, probabil în sezonul viitor, și, ca orice cinefil, abia aștept acest film, mai ales că poartă semnătura lui Martin Scorsese, care pare să nu obosească deloc, la cei 78 de ani. Iar DiCaprio nu a mai greșit cu aproape niciun un rol de mulți ani. După un an destul de sărăcăcios, se anunță o perioadă cu o pleiadă de filme bune.

Sursa foto: Twitter/Leonardo DiCaprio

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Filme