Kevin Spacey se întoarce. Actorul va juca într-un film regizat de Franco Nero

Kevin Spacey

Kevin Spacey revine în lumina reflectoarelor, după ani de zile de absență din cauza scandalurilor și acuzațiilor de hărțuire sexuală în care este implicat. Astfel, acesta revine la actorie într-un film regizat de legendarul regizor italian Franco Nero.

Kevin Spacey s-a retras din spațiul public din 2017, după ce a fost acuzat în mai multe rânduri de hărțuire sexuală, acuzații pe care starul le-a negat. Scandalul i-a afectat reputația și cariera, mai multe studiouri oprind colaborarea cu el, inclusiv Netflix, cu care lucra pentru seriaulul House of Cards. Vestea a venit atunci ca un șoc în industrie.

Spacey va avea un rol secundar filmul ‘L’uomo Che Disegno Dio/The Man Who Drew God’, iar inițial presa străină scria că acesta o va avea colegă de platou în rol principal pe renumita actriță Vanessa Redgrave, care este și căsătorită cu Franco Nero. După ce știrea revenii lui Spacey a făcut înconjurul lumii, Redgrave a făcut un pas în spate și nu va mai apărea în acest film. Dar regizorul Franco Nero este foarte încântat că va lucra cu Spacey.

”Sunt foarte bucuros că a acceptat Kevin Spacey să joace în filmul meu. Îl consider un actor extraordinar și abia aștept să încep filmările” a declarat Nero, conform Deadline.

Aceasta va fi prima apariție în filme a lui Kevin Spacey din ultimii 4 ani, care a câștigat de două ori Premiul Oscar în cariera, pentru rol secundar in The Usual Suspects (1994) și rol principal în American Beauty (2000).

Franco Nero este unul dintre cele mai cunoscute nume din cinematografia italiană, jucând în filme celebre din genul western sau filme cu mafioți. Poate cel mai cunoscut film rămâne Django, din 1966, ce a folosit ca sursă de inspirație pentru Django Unchained (2012), al lui Tarantino, în care Nero a avut o scurtă apariție de tip cameo.

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din MOVIE NEWS