Joaquin Phoenix, încă un rol de Oscar după Joker? Actorul va colabora cu Ari Aster, regizorul din spatele celor mai tari horror-uri indie din ultimii ani

Actorul Joaquin Phoenix și regizorul Ari Aster vor face echipă pentru prima dată, scrie presa de peste Ocean. Actorul în vârstă de 46 de ani va colabora cu regizorul american, considerat mintea genială din spatele celor mai tari horror-uri indie din ultimii ani.

Joaquin Phoenix, care a câștigat anul trecut premiul Oscar pentru cel mai bun actor, cu rolul din Joker, și-a ales următorul proiect cinematografic: Dissapointment Bldv. pentru studioul A24, recunoscut pentru producții independente de succes precum Good Time cu Robert Pattinson sau Uncut Gems, cu Adam Sandler.

Ari Aster a reușit să impresioneze cu ultimele sale două filme, ambele horror, dar foarte inteligent realizate: Hereditary (2018) și Misommar (2019). Pe lângă recenziile favorabile, intepretările foarte reușite, cele două horror-uri indie au avut rezultate bune și în box office. Florence Pugh, protagonista filmului Midsommar, a devenit o adevărată senzație în industrie, fiind pe lista celor mai populare tinere actrițe de la Hollywood. Ati văzut-o recent în Little Women, pentru care a primit nominalizare la Oscar, iar peste ceva timp veți avea ocazia să o urmăriți pe marile ecrane în super producția Marvel Black Widow, alături de Scarlett Johansson.

Momentan, nu se cunosc foarte multe detalii despre acțiunea filmului Dissapoiment Blvd, însă presa de peste Ocean scrie despre acest film că este „un portret intim, care se întinde pe parcursul deceniilor, al unuia dintre cei mai de succes antreprenori din toate timpurile”.

Colaborarea se anunță foarte interesantă, mai ales că Joaquin este recunoscut pentru atenția cu care își selectează fiecare rol din carieră. De altfel, presa străină scrie deja că o astfel de colaborare poate fi una de Oscar. Joaquin Phoenix a fost de patru ori nominalizat la Oscar, pentru rolurile din Gladiatorul, Walk The Line, The Master și Joker, acesta din urmă aducându-i primul trofeu Oscar din carieră.

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *