David Fincher și Michael Fassbender vor colabora pentru prima dată, în thriller-ul The Killer, alături de scenaristul filmului Se7en

David Fincher și-a ales următorul proiect cinematografic. După succesul înregistrat cu Mank, film produs alături de Netflix, cineastul american va continua colaborarea cu platforma de streaming la thrillerul The Killer. Aceasta va fi prima dată câdn regizorul american va lucra alături de actorul irlandez Michael Fassbender.

The Killer este un film pe care David Fincher dorea să-l facă încă din 2007, când urma să fie produs de Paramount. La momentul respectiv Brad Pitt era dorit în rolul principal, cei doi colaborând în trecut la Se7en sau Fight Club dar proiectul nu a mai primit undă verde.

După 13 ani de linște, Netflix a preluat filmul, iar David Fincher va lucra din nou alături de scenaristul Andrew Kevin Walker, cu care mai colaborat la filme celebre precum Se7en, Fight Club sau The Game. The Killer este adaptarea cinematografică a unui roman grafic noir francez de succes cu același nume.

Conform Hollywood Reporter, Michael Fassbender este în negocieri să preia rolul principal. Acesta ar urma să joace rolul unui asasin care începe să cedeze din punct de vedere psihologic și începe să aibă mustrări de conștiință față de victimele sale, cu toate că este solicitat în continuare de către clienți. Presa străină scrie ca după ce Fincher a avut o întâlnire cu Fassbender, regizorul a decis că acesta va fi următorul film, mai ales că este un proiect pe care dorește să-l facă de mai bine de un deceniu. După o pauză de 6 ani, David Fincher a revenit în atenție cu producția Mank, ce i-a adus recent nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun regizor și se află printre favoriți pentru aceeași nominalizare și la Premiile Oscar. Colaborarea dintre Fincher și Netflix este una de lungă durată, acesta fiind omul din spatele debutului serialului House of Cards. Tot împreună cu Netflix a produs și serialul polițist Mindhunter, dar și filmul Mank.

David Fincher este unul dintre cei mai apreciați regizori americani, printre filmele sale numărându-se titluri celebre ca Fight Club, Se7en, Zodiac, Gone Girl, The Girl with The Dragon Tattoo, The Social Network, The Curious Case of Benjamin Button, pentru ultimele două fiind nominalizat la Oscar pentru cel mai bun regizor.

Michael Fassbender este considerat unul dintre cei mai rafinați și talentați actori ai generației sale. Printre cele mai cunoscute și apreciate filme se numără 12 Years a Slave, Shame, Hunger, Steve Jobs, Inglourious Basterds, Macbeth, Prometheus, seria X-men, A Dangerous Method. A primit până acum două nominalizări la Oscar, pentru rol principal în Steve Jobs (2015) și rol secundar în 12 Years a Slave (2013).

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *