CINEȘTIRI. Michael Keaton îl va juca din nou pe Batman? S-a lansat primul trailer pentru Foundation, poate cea mai complexă poveste SF din toate timpurile

Zilele acestea, în lumea filmului au apărut câteva știri interesante, care mi-au atras atenția, și pe care vi le voi prezenta pe scurt, mai jos. Poate cea mai interesantă este că Michael Keaton ar putea să joace din nou rolul supereroului Batman, într-un alt film al celor de la DC Comics, ce îl are în prim plan pe supereroul Flash. Fanii genului SF au motive de bucurie, odată cu lansarea primului trailer pentru Foundation, serie bazată pe una dintre cele mai apreciate povești science-fiction scrise vreodată. Toate detaliile le descoperiți mai jos.

Michael Keaton va fi din nou Batman? Actorul va imbrăca pentru încă o dată costumul eroului cu capă în ”Flash”, ce îl va avea în rol principal pe Ezra Miller, pe care l-ați văzut deja în Justice League. Conform presei străine, Keaton este in discutii cu producătorii pentru a reveni în rolul iconic, însă va un alt tip de Batman, mai mult ca un mentor și un personaj asemănător lui Nick Fury, personaj jucat de Samuel L. Jackson în universul Marvel, scrie Hollywood Reporter. Keaton este unul dintre cei mai îndrăgiți actori care l-a jucat pe Batman, în filmele realizate de Tim Burton. Keaton l-a portretizat ultima dată pe Bruce Wayne în urmă cu 28 de ani. Cert e că vestea a făcut rapid înconjurul lumii, iar fanii s-au arătat încântați de idee. Citiți mai multe aici.

Kristen Stewart o va juca pe Prințesa Diana, în drama Spencer, regizată de Pablo Larrain, scrie Deadline. Filmul se va concentra pe un moment decisiv, petrecut într-un weekend din anii 90, când Diana și-a dat seama că mariajul ei cu Prințul Charles este în pericol și că relația dintre ei doi nu mai funcționează. Momentul marchează și decizia ei de a nu deveni regină. ”Filmul se concentrează pe găsirea identității personale, dar și cum, brusc, o femeie a ales să nu devină regină.” a spus regizorul, care a adăugat că a ales-o pe Kristen Stewart, pentru că este una dintre cele mai bune actrițe din lume, la acest moment. Însă, nu toți cinefilii s-au arătat încântați de alegerea făcută, declarând că Stewart nu este nici pe departe actrița care să o joace pe Lady Di. Voi ce ziceți? Detalii complete aici.

Regizorul Joel Schumacher a murit, la 80 de ani. Cineastul, cunoscut pentru filme ca Batman and Robin, Batman Forever, The Lost Boys, The Phantom of the Opera, 8MM, Falling Down, era bolnav de cancer. De asemenea, acesta este recunoscut, pe lânga filmele sale de succes, ca fiind un descoperitor de talente, lansând cariera unor actori precum Matthew McConaughey, Sandra Bullock, Colin Farrell.

S-a lansat primul trailer pentru Foundation, serial bazat pe cea mai complexă lucrare scrisă de Isaac Asimov, unul dintre cei mai mari și cunoscuți scriitori de science-fiction din lume. Serialul va fi difuzat pe platforma de streaming Apple+. Fundația este cea mai amplă serie de cărți scrisă de Asimov, despre care se spunea că este imposibil de ecranizat. Mai jos puteți vedea primul trailer. Acțiunea se desfășoară într-un viitor îndepărtat, pe durata a șase sute de ani, Din distribuție fac parte Lee Pace, Jared Harris. Seria scrisă de Asimov este una dintre cele mai apreciate opere S.F., recompensată în 1966 cu premiul Hugo pentru Cea mai bună serie a tuturor timpurilor, premiu decernat o singură dată în istoria premiilor Hugo.

Franța a redeschis cinematografele, într-un mod inedit. Pentru a marca măsurile de siguranță, unul dintre cinematografele din Franța a ales să umple scaunele din săli cu minionii, dar lâsând locuri goale între ei, pentru a atrage atenția cinefililor cu privire la schimbările și regulile pe care trebuie să le respecte odată ce revin în cinematografe, în contextul dat. Owner-ul cinematografului MK2 din Paris a declarat pentru Reuters că au fost plăcut surprinși de reacția francezilor, despre care spune că iubesc cinema-ul. Detalii aici.

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *