Cel mai mare film Marvel al anului. De ce a durat 10 ani realizarea lui Black Widow

Marvel's Black Widow

Din 8 iulie, intra in cinematografe unul dintre cele mai așteptate filme ale verii în cinematografe: Black Widow, ce o aduce pe eroina Marvel în centrul acțiunii. De curând, Scarlett Johansson a făcut mai multe dezvăluiri despre mega producție și despre călătoria de 10 ani în realizarea acestui film.

Filmele cu supereroi sunt o adevărată oază de spectacol, dar și de bani pentru studiourile de producție, judecând după încasările uriașe înregistrate de filmele Marvel sau Disney. De un deceniu, recordurile de box-office se învârt în jurul acestor filme, care par să cucerească în continuare generații de cinefili.

După ce Avengers: Endgame a închis Faza 3 din universul MCU, Marvel continuă să-și extindă universul cinematic și primul mare film mare cu care sunt gata să ne cucearască în 2021 este Black Widow.

Filmul ne va expune povestea Natashei Romanoff, in perioada dintre evenimente din Captain America: Civil War si Infinity War. Cei de la Collider au reușit să meargă pe platourile de filmare din 2019 și să stea de vorbă, printre alții, chiar cu Scarlett Johansson.

La acel moment, filmul trebuie să se lanseze în cinematografele din întreaga lume în 2020, dar pandemia a dat planurile peste cap și filmul se va lansa pe 9 iulie 2021, inclusiv în cinematografele noastre.

Fanii au tot așteptat să vadă povestea Natashei, iar personajul ei a apărut tot mai mult, personajul ei fiind explorat în titluri ca Iron Man 2 sau filmele Captain America. De mai bine de un deceniu se discuta, inclusiv în rândul executivilor de la Disney, despre un film de sine stătător despre originile eroinei Marvel.

Dar abia în acest an, vom avea ocazia să vedem propriul film cu Black Widow. Culmea, a fost nevoie să moară, ca personajul ei să prindă viață separat.

Sursa foto: Marvel

”Acest film ar fi fost atât de diferit dacă l-am fi realizat acum 10 ani. A fost o perioadă diferită. Cred că toți putem fi de acord cu privire la asta. O mulțime de oameni mă întreabă de ce nu am făcut acest film până acum, dar în anumite privințe – sunt sigură că există o mulțime de motive pentru asta -sunt de fapt foarte recunoscătoare că se întâmplă acum, pentru că putem face de fapt un film despre lucruri reale, iar publicul vrea asta. Cred că întotdeauna a așteptat asta” a declarat Scarlett Johansson.

Discuțiile despre un film centrat pe povestea Văduvei Negre au apărut la Marvel încă de la lansarea lui Iron Man 2, film în care facem cunoștință, pentru prima dată, cu personajul interpretat de Johansson.

Dar lucrurile s-au așezat și au devenit clare abia după Avengers: Infinity War. ”Cumva, a fost cel mai bun moment, nu eram presați să facem acest film pentru că trebuie, ci pentru că vrem cu adevărat asta” a mai spus actrița.

Vorbind despre personajul ei, Scarlett a dezvăluit și ce latura a personajului ei a surprins-o. ”Cred că Natasha are multă compasiune și nu este neapărat ceea ce aș fi anticipat când filmam Iron Man 2 sau Avengers sau alt film din universul MCU. Până acum, vedeați bucățele din viata ei și  personajul s-a dezvoltat de-a lungul timpului, deoarece am reușit să o aducem în prim plan în diferite alte filme, dar ea este o persoană plină de compasiune și asta de fapt, este ceea ce o determină  în multe decizii. Chiar dacă este, de asemenea, pragmatică, are suflet, iar asta m-a atins la ea”.

Nu în ultimul rând, Johansson a vorbit și despre sexualizarea eroinelor la Hollywood, inclusiv a personajului ei. ” Cu siguranță lucrurile s-au schimbat în acești 10 ani și cred că o parte din această schimbare a venit și de la mine. Voi avea 35 de ani și sunt mamă, iar viața mea este diferită. Evident, au trecut 10 ani și gândesc altfel acum. Ca femeie, sunt într-un alt loc din viața mea. Acum, ne indepărtăm de tipul de hipersexualizare a acestui personaj și, te uiți înapoi la Iron Man 2 și, deși a fost foarte distractiv și a avut o mulțime de momente grozave în el, personajul este atât de sexualizat… Inclusiv in film, vorbim despre ea  ca un lucru – ca o bucată de fund.. Inclusiv, Tony se referă în acest mod când vorbește despre ea… Și atunci nu mă deranja, cred că vine și cu maturizarea și a faptului că trebuie să te cunoști foarte bine și să evoluezi. Așa că și ea a evoluat, cum am evoluat și eu.”

Black Widow este considerat cel mai mare film Marvel al verii, și se anunță un regal vizual. Mai mult, o bună parte din film este filmat exclusiv cu camere IMAX, ceea ce înseamnă că vizionarea filmului în acest format va aduce o imersie totală spectatorului și veți vedea cu 26% mai multă imagine decât în sălile standard. Eu sunt mega fană a acestui format, așa că vă recomand cu căldură, daca aveți ocazia, să îl vizionați în IMAX.

Poster IMAX – Black Widow

Câțiva fani mai norocoși au reușit deja să vadă filmul în cadrul unor vizionări speciale, iar primele impresii laudă noul film al celor de la Marvel.

Black Widow urmează să fie lansat în cinematografele din România din 9 iulie și este distribuit de Forum Film România.

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Comments

  1. […] CITEȘTE ȘI: Cel mai mare film Marvel al anului. De ce a durat 10 ani realizarea lui Black Widow […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Filme 2021