Blockbusterele verii. Care sunt cele mai așteptate filme la cinema

În această vară, în cinematografele din România vor ajunge câteva dintre cele mai așteptate filme. Acum că s-au deschis cinematografele în România, se anunță un sezon cinematografic spectaculos, cu multe blockbustere intens așteptate de către fani, dar și alte titluri interesate.

După 1 an de stat pe canapea, mi-e dor să văd filme pe marele ecran, să mă bucur de sunetul pătrunzător din sala de cinema și de aceea senzație mișto pe care o ai atunci când trăiești emoțiile unui film cu alti stăini în sală.

Deși cel mai așteptat film de către mine este DUNE, care va ajunge cel mai probabil prin toamnă la noi în cinema, găsim destule titluri atractive și în această vară.

Iată care sunt cele mai așteptate filme la cinema până la finalul verii

Cruella
Premieră: 4 iunie

Cruella, cu Emma Stone în rolul faimosului personaj negativ din 101 Dalmațieni, se anunță o combinație nebună de tip Joker, The Devil Wears Prada sau The Witches, mai ales că primele reacții sunt foarte bune, fanii care au reușit să-l vadă în cadrul anumitor screening-uri speciale declarându-se entuziasmați de film. Mai e puțin până când ne întâlnim cu ea la cinema.


The Conjuring: The Devil Made Me Do It / Trăind printre demoni: E mâna diavolului
Premiera: 4 iunie

A treia parte a celebrei serii The Conjuring invadează marile ecrane din 4 iunie. Așa că fii pregătit să înfrunți demonii la cinema.

A Quiet Place II / Fără zgomot 2
Premieră: 11 iunie

A Quiet Place a fost unul dintre cele mai bune filme horror ale ultimilor ani, așa că nu e de mirare că acum se lansează și partea a doua. O revedem pe Emily Blunt din 11 iunie, și nu uitat: nu avem voie să facem niciun zgomot!

Godzilla vs Kong
Premieră 11 iunie

Cei doi mari titani se înfruntă pe marele ecran. Godzilla vs Kong promite să aducă spectacolul înapoi în cinema. Tu de parte cui vei fi din 11 iunie?

Peter Rabbit 2: The Runaway
Premieră: 11 iunie

Cel mai simpatic iepuraș a fugit de acasă și vine la cinema să îi încânte pe micuți. Peter Rabbit 2 este filmul perfect pentru a merge cu toată familia la cinema, din 11 iunie.

The Hitman’s Wife Bodyguard
Premieră: 18 iunie

The Hitman’s Wife Bodyguard îi aduce împreună pe marile ecrane pe Ryan Reynolds, Salma Hayek și Samuel L. Jackson. Bodyguardul Michael Bryce își continuă prietenia cu asasinul Darius Kincaid în timp ce încearcă să o salveze pe Sonia, soția lui Darius.

Fast and Furious 9
Premieră: 25 iunie

Vin Diesel se întoarce în forță pe marile ecrane, iar după un an de așteptare, fanii seriei se pot delecta cu al nouălea film din franciză. Personal, nu sunt o fană, dar sunt sigură că acesta va fi unul dintre cele mai populare filme ale anului în cinematografe.


Spiral: From The Book of Saw
Premieră: 2 iulie

V-ați fi gândit vreodată că franciza Saw va ajunge să fie reinventată de Chris Rock și Samuel L. Jackson? Ei bine, Spiral se anunță a fi un film horror captivant, iar Chris Rock este un fan inrăit al filmelor Saw, el fiind cel care le-a prezentat ideea noului film celor de la Lionsgate, care au dat undă verde proiectului, l-au făcut producător executive și scenaristul filmului. Abia acum lucrurile încep să devină interesante J.

The Nest
Premieră: 2 iulie


The Nest/Cuibul, în regia lui Sean Durkin este o dramă de mare clasă, cu note de thriller, care îi reunește pe Jude Law și Carrie Coon în unele dintre cele mai bune interpretări ale carierei lor. Povestea lor poate fi rezumată astfel: o familie de succes din New York-ul anilor ’80, în care Rory își convinge soția și copiii să se mute în țara lui de origine, Anglia, pentru a explora noi oportunități de afaceri. Viața lor începe într-un conac englezesc din apropierea Londrei, însă fiecare zi care trece amenință să le destrame familia.

Black Widow
Premieră: 9 iulie

În sfârșit vom afla povestea Natashei Romanoff. Marvel promite ca Black Widow să fie spectaculos, antrenant și să ne arate care era viața Natashei înainte să li se alăture Răzbunătorilor.

Space Jam: A New Legacy
Premieră: 16 iulie

Space Jam a fost una dintre plăcerile vinovate din copilărie. Cele mai simpatice personaje Looney Tunes îl aveau alături atunci pe Michael Jordan. Ei bine, de data asta, a venit rândul superstarului NBA LeBron James să facă echipă cu Bugs Bunny.

Jungle Cruise
Premieră: 30 iulie

Jungle Cruise este inspirat de parcul tematic Disneyland, iar Disney promite o călătorie plină de peripeții alături de Dwayne Johnson și Emily Blunt, după ce un grup de călători ajung intr-o junglă plină de animale și reptile periculoase, dar mai mult, se pare că acolo se întâmplă ceva supranatural.


The Suicide Squad
Premieră: 6 august

Continuare a „Suicide Squad”, „The Suicide Squad” urmărește noile aventuri ale condamnaților din Task Force X, ce vor fi trimiși într-o nouă misiune. Celebrii răufăcători din universul DC trebuie să distrugă Jotunheim, o închisoare din epoca nazistă care deținea prizonieri politici și unde se faceau mai multe experimente. Este clar că filmul va fi o explozie de acțiune, dar rămâne de văzut dacă povestea se va ridica la nivelul așteptărilor, după criticile aduse de către fani primului film.

Filmul are o distribuție formată din Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Peter Capaldi, Viola Davis, Jai Courtney, Alice Braga, Pete Davidson, Nathan Fillion și Michael Rooker.

Hotel Transylvania: Transformania
Premieră: 6 august

Haita lui Drac a luat-o razna!  Ei sunt puși pe noi aventuri, mai simpatice ca  niciodată. Acesta va fi ultimul film din seria de animație Hotel Transylvania.

Free Guy
Premieră: 13 august

Ryan Reynolds interpretează rolul unui funcționar bancar, care descoperă că este de fapt un personaj secundar dintr-un joc video, și decide să devină eroul propriei povești… una pe care o rescrie el însuși. Acum, într-o lume fără limite, el este hotărât să devină acela care își salvează lumea în stilul lui… înainte de a fi prea târziu. Guy ia măsuri pentru a se transforma în erou, creând o cursă contra timpului pentru a salva jocul înainte ca dezvoltatorii să îl poată închide.

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Comments

  1. […] CITEȘTE ȘI: Cele mai așteptate filme ale verii la cinema […]

  2. […] dintre cele mai așteptate filme ale verii în cinematografe este Black Widow, primul film Marvel cu o supereroină în centrul acțiunii. De curând, Scarlett […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din Filme 2021