Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică. De când mă știu, filmul face parte din viața mea. Pasiunea mi-a fost insuflată de când eram mică, părinții fiind consumatori avizi de filme, cărți, muzică. Îmi aduc aminte cu drag de weekend-urile în care făceam maraton de filme cu ai mei, evadând complet pentru câteva ore în universuri fascinante. Și de aici, cumva, viața m-a dus pe un drum a cărui lumina a fost mereu FILMUL,

Profesional, ultimii 10 ani s-au învârtit, cumva, tot în jurul filmului. După câțiva ani petrecuți în una dintre cele mai mari redacții din media, unde mi-am trăit visul cu ochii – creare de conținut de film, libertatea alegerii subiectelor, recenzii de film, live text ani la rând pentru cele mai importante evenimente din industrie, printre care Premiile Oscar, Globurile de Aur, Festivalul de Film de la Cannes, Premiile Gopo etc și alte proiecte speciale, cu o trecere furtunoasă în redacția de știri – am ajuns să descopăr lumea fascinantă din cinematografe, locul unde toți ne regăsim prin prisma poveștilor pictate pe ecranele gigante din sălile de cinema. O aventură pe care o continui cu drag din departamentul de marketing și din care sunt atâtea de învățat, mai ales în aceste clipe grele.

Acest blog este lansat în pandemie, așa că precum viața noastră, drumul acestui blog va fi imprevizibil, însă misiunea sa este de a vă oferi, vouă, cititorilor puțină bucurie în timp ce îmi citiți textele personale, știri din lumea filmului sau vă bucurați de povești pline de insight-uri din lumea filmului. În final, va las un citat care definește, cumva, de ce iubim filmul atât de mult și poate nici nu știm.

“CINEMA IS A MIRROR BY WHICH WE OFTEN SEE OURSELVES.” (Alejandro Gonzalez Inarritu)

What People Say

The way to get started is to quit talking and begin doing.

Walt Disney

It is our choices, Harry, that show what we truly are, far more than our abilities.

J. K. Rowling

Don’t cry because it’s over, smile because it happened.

Dr. Seuss

Let’s build something together.