A Quiet Place II i-a amuțit pe americani: este lider de box-office în SUA, cu cele mai bune cifre de la începutul pandemiei

A Quiet Place II i-a amuțit pe americani, devenind lider de box-office în SUA, cu 57 de milioane de dolari incasari, în weekend-ul in care americanii au sărbătorit Memorial Day.

Filmul, regizat de John Krasinski, a strâns în patru zile nu mai puțin de 57 de milioane de dolari, după ce a fost difuzat pe mai bine de 3700 de ecrane, devenind astfel filmul cu cele mai bune rezultate de la începutul pandemiei, scrie Hollywood Reporter.

Acesta este un semn că industria începe să-și revină, oamenii sunt dornici să revină la cinema, iar titlurile puternice care vor urma să fie lansate în acest an ar putea readuce încasările pe culmile gloriei de odinioară.

CITEȘTE ȘI: Ce filme vedem la cinema vara asta

A Quiet Place II/Fără zgomot II este continuarea filmului de succes din 2018, care, la momentul respectiv, a avut și el un debut impresionant, cu încasări de 50 de milioane de dolari în SUA în primul weekend.

A Quiet Place II, filmul care aduce speranța în industria cinematografică

Performanța înregistrată acum cu A Quiet Place II  este o victorie pentru Paramount și demonstrează că industria cinematografică are încă forța necesară pentru a redeveni locul preferat de petrecere al timpului liber.

Sinopsis: Familia Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) și-a părăsit casa unde au avut loc tragicele evenimente, și este acum nevoită să înfrunte terorile lumii exterioare.

Mama și cei trei copii își continuă lupta pentru supraviețuire cu îndârjire, deși creaturile care vânează după zgomote nu mai sunt singurele pericole mortale care pândesc din întuneric…

Primul film mi-a plăcut foarte mult, m-a surprins total, eu nemaifiind o fană a genului horror încă din liceu. Dar tot hype-ul din jurul lui m-a convins să il văd și bine am făcut, pentru că a fost una dintre cele mai tari experiențe cinematografice.

A Quiet Place II/Fără zgomot se va lansa și în cinematografele din România începând din 11 iunie și este distribuit de Ro Image.

Adela
Bun venit pe blog, numele meu este Adela și vă invit să pornim într-o aventura cinematografică.

CITEȘTE ȘI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din MOVIE NEWS